Vind en vertel je verhaal

In verband met het coronavirus vinden alle trainingen en coachgesprekken online plaats.

Wil jij het verschil maken met verhalen? Maar heb je geen idee wat jouw verhaal is? Of wil je jouw verhaal met de wereld delen? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is dit traject wat voor jou.  

Ik geloof dat iedereen een verhaal te vertellen heeft. Jij dus ook! Hoe meer je jouw verhaal omarmt, hoe sterker je boodschap overkomt en hoe groter de impact die je maakt.

In dit 1-op-1 traject help ik je jouw authentieke verhaal van a tot z te ontdekken, verwoorden en vertellen. Samen gaan we op zoek naar wat jou drijft. Jouw ‘why’, waarmee jij mensen inspireert en impact maakt.

In dit traject:

√ gaan we op zoek naar jouw authentieke verhaal;

√ gaan we samen ontdekken wat jou drijft en waar je voor staat;

√ ga je aan de slag met het ontleden van je verhaal;

√ krijg je praktische tips over hoe je jouw verhaal gebruikt om impact te maken.

Aan het eind van het traject:

√ heb je ontdekt wat de kern van je verhaal is;

√ kun je duidelijk verwoorden waar je voor staat en welk verhaal erachter zit;

√ heb je een verzameling van persoonlijke verhalen, waarmee je jouw boodschap tot leven brengt.

Hoe ziet het traject eruit?

Tijdens een uitgebreid startgesprek duiken we meteen in jouw verhaal. Ik stel je aantal zogenaamde inzichtvragen om te ontdekken wat je drijft en waar je voor staat. Na afloop ontvang je de geluidsopname van ons gesprek, zodat je het op je gemak kunt terugluisteren. Dat levert vaak weer nieuwe inzichten op.

Na ongeveer een week stuur ik je een uitgewerkte transcriptie van het gesprek met de opdracht om jouw verhaal te ontleden en de korte verhalen die erin zitten eruit te halen. Je hebt nu een verzameling aan persoonlijke verhalen, waarmee je jouw visie of boodschap tot leven brengt. We sluiten het traject af met een coachgesprek. Ook krijg je praktische tips over hoe je jouw verhaal kunt gebruiken om impact te maken.

Aan het eind van dit traject heb je ontdekt WAT jouw authentieke verhaal is. De training ‘Maak meer impact met verhalen’ is een mooi vervolg op dit traject. Daarin leer je HOE je jouw verhaal zo vertelt dat je er mensen mee in beweging brengt.

“Owning your story is the bravest thing you’ll ever do.”

Brené Brown

Wat anderen zeggen

Als ondernemer vond ik het waardevol om stil te staan bij mijn verhaal. Rustig, deskundig en praktisch wist Jarle bij mij mijn (succes)verhaal naar boven te halen. Nu ben ik in staat mijn verhaal met een groter publiek te delen. Het heeft mij geïnspireerd om meer mensen met mijn verhaal te bereiken.

Nathalie Barkmeijer

Eigenaar van Nathalie Barkmeijer (training, coaching en advies)