Vind en vertel je verhaal

In verband met het coronavirus vinden alle trainingen en coachgesprekken online plaats.

Wil jij het verschil maken met verhalen? Maar heb je geen idee wat jouw verhaal is? Of wil je jouw verhaal met de wereld delen? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is dit traject wat voor jou.  

Ik geloof dat iedereen een verhaal te vertellen heeft. Jij dus ook! Hoe meer je jouw verhaal omarmt, hoe sterker je boodschap overkomt en hoe groter de impact die je maakt.

In dit 1-op-1 traject help ik je jouw authentieke verhaal van a tot z te ontdekken, verwoorden en vertellen. Samen gaan we op zoek naar wat jou drijft. Jouw ‘why’, waarmee jij mensen inspireert en impact maakt.

In dit traject:

√ gaan we op zoek naar jouw authentieke verhaal;

√ gaan we samen ontdekken wat jou drijft en waar je voor staat;

√ ga je aan de slag met het ontleden van je verhaal;

√ krijg je praktische tips over hoe je jouw verhaal gebruikt om impact te maken.

Aan het eind van het traject:

√ heb je ontdekt wat de kern van je verhaal is;

√ kun je duidelijk verwoorden waar je voor staat;

√ heb je een verzameling van persoonlijke verhalen, waarmee je jouw boodschap tot leven brengt.

Hoe ziet het traject eruit?

Uitgebreid startgesprek waarin ik je vragen stel over 

Na het volgen van deze training heb je alle tools die je nodig hebt om impact te maken met jouw verhaal.

“Owning your story is the bravest thing you’ll ever do.”

Brené Brown

Wat anderen zeggen

Als ondernemer vond ik het waardevol om stil te staan bij mijn verhaal. Rustig, deskundig en praktisch wist Jarle bij mij mijn (succes)verhaal naar boven te halen. Nu ben ik in staat mijn verhaal met een groter publiek te delen. Het heeft mij geïnspireerd om meer mensen met mijn verhaal te bereiken.

Nathalie Barkmeijer

Eigenaar van Nathalie Barkmeijer (training, coaching en advies)