Maak gratis kennis met storytelling

Ben je benieuwd hoe verhalen jou kunnen helpen om meer impact te maken? Bekijk hieronder mijn gratis aanbod.

Online masterclass: 5 basisprincipes om een verhaal te vertellen waarmee je impact maakt

Ben je beleidsmedewerker, projectleider of manager? En wil jij je impact vergroten? Dan is deze online masterclass voor jou.

Je werkt aan een plan, project of beleid waar je helemaal achter staat. Maar… het lukt je niet om je collega’s of partners mee te krijgen. Waardoor je niet de impact maakt die je wilt maken, met een hoop frustratie als gevolg.

Tijdens deze online masterclass deel ik met jou 5 basisprincipes om je verhaal zo te vertellen dat je boodschap wél overkomt. Na afloop weet jij hoe je een verhaal vertelt waarmee je anderen in beweging brengt en impact maakt.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de volgende masterclass? Laat hieronder je gegevens achter.

6 + 8 =

Maak kans op een gratis storytellingadvies van 45 minuten!

Heb je het gevoel dat storytelling je gaat helpen, maar weet je nog niet precies hoe? Ik help je graag op weg met een passend advies.

Verhalen hebben mijn leven veranderd en ik ben ervan overtuigd dat we er de wereld mee kunnen veranderen. Het is mijn missie om professionals te helpen de impact te maken die ze willen maken. Daarom selecteer ik regelmatig een aantal mensen voor een gratis storytellingadvies.

Als je geselecteerd bent, ontvang je van mij persoonlijk een bericht. Heb je na drie weken geen bericht ontvangen? Dan ben je helaas niet geselecteerd. Maar… je mag een volgende keer gewoon weer meedoen.