Teamtraining

In deze teamtraining leer je hoe je met een goed verhaal het verschil kunt maken en je collega’s, partners of doelgroep moeiteloos in beweging brengt. Deze training is een uitgebreide storytelling workshop voor teams die impact willen maken.

We gaan aan de slag met:
Zodat jij:

Hoe ziet deze training eruit?

De training bestaat uit 2 dagdelen van 4 uur. Je gaat samen met collega’s, vakgenoten of samenwerkingspartners aan de slag met storytelling.

Dag 1

We starten met het delen van verhalen met elkaar. Zo ervaar je direct wat de kracht van verhalen is. Daarna gaan we aan de slag met de basisprincipes van een goed verhaal, die je gaat toepassen aan de hand van een opdracht. Ook oefenen we hoe je je verhaal goed kunt presenteren, zodat het mensen raakt en de boodschap blijft hangen. Je ontvangt daarna uitgebreide feedback en wekelijks een oefening waarmee je aan de slag kunt.

Dag 2

Na 6 weken komen we weer bij elkaar. We evalueren de afgelopen weken en leren van elkaars ervaringen. Vervolgens gaan we verder in op het impact maken met je verhaal. Ook is er ruimte om te oefenen met elkaar en jouw verhaal naar een hoger niveau te tillen. Aan het einde van deze training heb je alle tools in handen om met jouw verhaal impact te maken in deze wereld.

Wat anderen zeggen

Wil je een offerte aanvragen? Of even sparren?

Neem contact met mij op!